Aspargessuppe

Cremet aspargessuppe

Vinter er suppevejr, og jeg elsker aspargessuppe. Det er en virkelig lækker, men nem suppe der smager fantastisk!

Til 6. personer.

Ingredienser:

  • 4 dåser aspargessnitter
  • 3 boullion terninger
  • 1 brik Naturli Soya Cuisine (250ml)
  • 60g plantemargarine
  • 8 spsk hvedemel
  • 5 dl vand
  • Friskkværnet peber
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk løgpulver

Sådan gør du:

Start med at koge de 5 dl vand og kom dem i en skål med de 3 boullionterninger og rør godt undt til de er opløst. Hæld alt væden fra de 4 dåser sparges i en skål og kom to af dåsernes aspargessnitter i en anden skål (eller flere hvis du ønsker).
I en gryde kommer du plantemargarinen i og smelter den. Kom så de 8 spsk hvedemel i og rør godt rundt til det sidder sammen. Kom så aspargesvæden i og pisk det godt så det bliver en ensartet masse. Kom så boullionvandet i og rør godt rundt. Derefter tilsætter du soya fløden, salt, løgpulver og peber og rører godt rundt. Suppen skal gerne op at koge og så kan du komme aspargessnitterne i og lad den simre i et par minutter. Smag til, og tilsæt evt mere salt og peber efter smag.

Server gerne med brød og evt veganske kødFRI boller.

Bon Appétit

Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.