Aspargessuppe

Cremet aspargessuppe

Vinter er suppevejr, og jeg elsker aspargessuppe. Det er en virkelig lækker, men nem suppe der smager fantastisk!

Til 6. personer.

Ingredienser:

  • 4 dåser aspargessnitter
  • 3 bouillon terninger
  • 1 brik vegansk fløde (250ml)
  • 60g plantemargarine
  • 8 spsk. hvedemel
  • 5 dl vand
  • Friskkværnet peber
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. løgpulver

Sådan gør du:

Start med at koge de 5 dl vand og kom dem i en skål med de 3 boullionterninger og rør godt undt til de er opløst. Hæld alt væden fra de 4 dåser sparges i en skål og kom to af dåsernes aspargessnitter i en anden skål (eller flere hvis du ønsker).
I en gryde kommer du plantemargarinen i og smelter den. Kom så de 8 spsk hvedemel i og rør godt rundt til det sidder sammen. Kom så aspargesvæden i og pisk det godt så det bliver en ensartet masse. Kom så boullionvandet i og rør godt rundt. Derefter tilsætter du soya fløden, salt, løgpulver og peber og rører godt rundt. Suppen skal gerne op at koge og så kan du komme aspargessnitterne i og lad den simre i et par minutter. Smag til, og tilsæt evt mere salt og peber efter smag.

Server gerne med brød og evt veganske kødFRI boller.

Bon Appétit

Josefine Oehlenschlæger

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.