Blåbær Muffins

Giver omkring 10-12 muffins

Ingredienser:

  • 250g mel
  • 1,5 dl plantemælk
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1,5 dl/150g æblemos
  • 1 dl olie
  • 100g sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 knsp salt
  • 100-200g friske blåbær

Sådan gør du:

  1. Start med at tænd ovnen på 180 grader varmluft
  2. Gør dine muffinsforme klar på en bageplade eller i en muffinform.
  3. Hæld plantemælken i en skål sammen med æblecidereddiken og stil det væk.
  4. I en stor skål blander du mel, sukker, bagepulver, natron, vaniljesukker og salt.
  5. Pisk det med et piskeris til det er godt blandet og uden klumper.
  6. Skyl dine blåbær godt.
  7. Kom æblemosen, olie, plantemælk og blåbær i skålen.
  8. Bland dejen med et piskeris, men vær forsigtig da dejen ikke skal overpiskes og gerne på være en smule tyk og klumpet.
  9. Kom dejen i formene. De skal fyldes 2/3 op.
  10. Bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til de er gyldenbrune.
  11. Lad dine muffins køle ned og server dem som de er, eller med vaniljeis.

Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.