Chokolade Muffins

Jeg sad den anden dag og tænkte over hvilken opskrift, som kunne være lækker at dele med jer og med det samme kom jeg til at tænke på lækre chokolade muffins med dejlig chokolade glasur! Så her er den! Håber i kan lide dem.

Der bliver ca. 22-25 muffins

Ingredienser:

Muffins:
  • 300g sukker
  • 300g hvedemel
  • 60g kakaopulver
  • 2 dl plantemælk
  • 2 spsk æbleeddike
  • 80g plantemargarine/vegansk smør
  • 1 moden banan
  • 1 tsk natron
  • 1,5 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 50-70g hakket mørkt vegansk chokolade
Glasur:
  • 250g flormelis
  • 50g kakaopulver
  • 50g plantemargarine/vegansk smør
  • 7 spsk færdiglavet kaffe

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader C og gør en bageplade klar med muffinsformene.
Start så med at komme plantemælken og æbeddiken i en lille skål. Hak chokoladen groft og sæt det til side. Kom derefter mel, sukker og kakaopulver i en stor skål og bland det godt sammen. Mos bananen og smelt margarinen. Det kommer du så også op i den store skål og tilsætter så plantemælken, natron, vaniljepulver og bagepulver. Rør godt rundt til massen er ensartet og jævn. Tilsæt så det hakkede chokolade og rør rundt igen. Kom så dejen i formende. Det bliver omkring 22-25 alt efter hvilke forme du bruger. De skal fyldes halvt op.

Kom dem i ovnen i 20 min, og tag dem ud og lad dem køle.
Når de er kølet af kan du komme glasur på og spise så mange du vil!

MUMS

Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.