Chokoladekage med kokosglasur

Hvis du også elsker en rigtig tung chokoladekage med snasket, kokosglasur, så er denne kage PERFEKT for dig!

Giver en springform eller en mindre bradepande

Ingredienser:

Kagen:
  • 2 modne bananer
  • 490g sukker
  • 3 dl plantemælk
  • 300g plantemargarine
  • 450g hvedemel
  • 4 spsk kakao
  • 4 tsk vaniljesukker
  • 3 tsk bagepulver
  • 100-200g chokoladeknapper*

*Kan undlades

Glasur:
  • 200g kokosmel
  • 250g flormelis
  • 140g plantemargarine
  • 4 spsk kakaopulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 6 spsk færdiglavet stærk kaffe

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader celsius.
Mos bananerne i så det bliver en jævn masse og bland sukkeret i. Smelt margarinen og kom ned i skålen sammen med plantemælken. Kom vaniljepulver og kakaopulver i og kom derefter melen i, lidt efter lidt og tilsæt så bagepulveret. Hvis du ønsker at komme chokoladeknapper i, så bland dem i nu.
Så skal kagen i den valgte form. Du kan godt bruge en springform ligesom jeg, men hvis du ønsker kagen mindre og til flere stykker så brug en lille bradepande i stedet for.

Kom kagen i ovnen i 45 minutter (springform) og 20-30 min. (bradepande). Hold øje med kagen og stik i den for at se om den er færdig.

Når kagen er færdig kan du komme glasuren på.
Glasuren skal bare blandes og plantemargarinen skal ikke smeltes først. Du kan dog blende kokosmelen hvis du synes kokos stykkerne er for store. Det er nemlig forskelligt fra mærke til mærke hvor fintmalet kokosen er.

Bon Appétit

Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.