Dalgona med salt karamel

Den nye trend med Dalgona iskaffe, bragt til nye højder med et twist af salt karamel. Hvis du elsker iskaffe, vil denne opskrift være perfekt for dig!

Der bliver til to glas.

Ingredienser:

Skummet:

  • 4 spsk instant kaffe
  • 4 spsk sukker
  • 4 spsk kogende vand

Drikken:

  • 2 dl vegansk mælk*
  • 1-2 tsk salt karamel sirup**

* Jeg foretrækker soya vanilje fra Spir/Levevis
** Det kommer an på hvor meget du ønsker, at den skal smage af salt karamel.

Sådan gør du:

  1. Bland instant kaffe, sukker og kogende vand i en skål og pisk med en el-mixer indtil massen opnår en skum-ligende konsistens.
  2. I en kop kommer du isterninger, plantemælken og siruppen.
  3. Rør godt rundt
  4. Top den af med kaffe skummet og server.

Velbekomme!

Her kan du se den sirup jeg brugte. Den er købt i Normal.

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.