“Mac and Cheese”

Dette er en lækker, cremet ret, som er nem at lave. Den er super børnevenlig og en favorit ved min søn.

Der bliver til 3-4 personer

Ingredienser:

  • 3 dl cashewnødder
  • 2,5 dl vand
  • 1,5 dl gærflager
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 fed hvidløg
  • 1 knsp røget paprika
  • 2 tsk gurkemeje
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk salt
  • Friskkværnet peber
  • 400g suppehorn/makaroni

Sådan gør du:

  1. Sæt dine cashewnødder i blød. De skal stå i vand i minimum to timer.
  2. Når der er gået minimum to timer så dræn og skyl cashewnødderne.
  3. Sæt en gryde til at koge med letsaltet vand.
  4. Når den koger, kan du komme dine suppehorn/makaroni i. Kog efter posens anvisninger.
  5. Kom de drænede cashewnødder i en blender sammen med alle de resterende ingredienser.
  6. Blend det hele til sovsen er helt ensartet. Det kan tage flere minutter.
  7. Smag gerne til.
  8. Når dine suppehorn er færdigkogt, hælder du vandet fra.
  9. Hæld din cashew-sovs over supperhornene og rør godt rundt.
  10. Så er du klar til at servere.

Bon Appétit

Josefine Oehlenschlæger

One Comment

  1. Jeg har ikke kunnet finde fuldkornssuppehorn i et stykke tid, så jeg har købt alm. fuldkornspasta. Håber ikke det ødelægger retten
    (Jeg spiser ikke så gerne hvid pasta)

Skriv et svar til Charlotte Bøgelund Thomsen Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.