Mazarinkage

Den lækre traditionelle mazarintærte med lækker sprød chokolade på toppen. Den smager fantastisk i sig selv, men kan også nemt laves til en jordbærtærte.

Kagen passer i en 20-22 cm form

Ingredienser:

  • 150g marcipan
  • 100g sukker
  • 100g æblemos
  • 80g mel
  • 100g blødt vegan block
  • 2 spsk. mandelessens*
  • 1 tsk. bagepulver
    * Kan undlades, men hjælper med at give ekstra smag.
  • 100g vegansk chokolade

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 180 grader, og klargør til form enten med bagepapir eller smør den med fedtstof.
  2. Riv marcipanen på et rivejern
  3. Kom sukker, æblemos og marcipan i en skål og pisk det godt til massen bliver ensartet.
  4. Tilsæt smør og pisk igen.
  5. Tilsæt mel, mandelessens og bagepulver og pisk igen til massen er luftig og ensartet.
  6. Kom dejen i ovnen og bag bagen i 30-35 min. Tjek evt. med en tandstik om kagen er færdig.
  7. Når kagen er kølet ned, kan du smelte chokolade og komme den ovenpå.
  8. Server den som den er, eller lav den om til en jordbærtærte.

Bon appétit!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.