Pandekager

Da jeg først blev veganer, kunne jeg ikke rigtig se mig ud af, hvad jeg skulle spise til morgenmad, så jeg begyndte at eksperimentere i pandekager. Jeg kom frem til denne opskrift, som jeg nu vil dele med jer! Vi spiser pandekagerne til morgenmad herhjemme hver eneste dag, og både kæresten og sønnen glæder sig altid til morgenmaden.

Til ca. 20 små pandekager:

Ingredienser:

  • 1 moden banan (ca 100g)-
  • 120g blendet havregryn
  • 240g plantemælk
  • 1 teskefuld bagepulver
  • Lidt kanel
  • 1 teskefuld vaniljesukker

Sådan gør du:

Start med at tænd panden på medium varme. Du kan bruge en blinispande, eller en almindelig non-stick pande.

Den nemmeste måde at lave dejen på, er at komme alle ingredienserne i en blender indtil dejen er helt smooth. Derefter kan du komme dejen i en skål. Du kan også have blendet havregryn stående og så mose bananen først, og så komme den blendet havregryn i og så mose de to ting godt sammen – det hjælper nemlig med at få de sidste klumpet most så man får en jævn masse. Derefter kommer du resten af ingredienserne i skålen og rører godt rundt. Derefter er det bare at lave pandekagerne. Man kan se de er klar til at blive vendt når der kommer bobler på dem.

Velbekomme!

Her kan du se pandekagerne i blinispanden. Den koster 100 kr i Imerco, og er en virkelig god pande, da den er non-stick så pandekagerne er nemme at vende. Du kan også se boblerne som nævnt, og nu er de klar til at blive vendt! ♡

Server som du vil, med ønsket tilbehør, eller for sig selv. Vebekomme! ♡

Her har jeg kommet en smule kakaopulver i pandekagerne, det smager fantastisk! Alternativt kan man bruge kakaohavremælk, eller andet kakaoplantemælk med skønt resultat! ♡

 

Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.