Peanutbutter Cups

Lækre peanutbutter cups som smelter på tungen og med et saltet touch, hvis man er til sådan noget. Du vil ikke fortryde du har lavet disse! MUMS

Der bliver 12-15 stk.

Ingredienser:

  • 250g peanutbutter
  • 400g mørk chokolade*
  • 100g flormelis
  • 2-5 spsk ahornsirup
  • Middelhavssalt
  • Muffinsforme

*De fleste billige mørke chokolader i supermarkederne er veganske, brug gerne dem!

Start med at smelte 200g chokolade i et vandbad og stil muffinsformene frem. Hæld den smeltede chokolade i formene så det dækker bunden og gerne smør det en smule op af kanterne, da det så nemmere vil hænge sammen med det chokolade der kommer over til sidst.
Stil dem derefter på frys/køl, alt efter hvad der er nemmest for dig.
Bland så peanutbutteren med flormelisen og tilsæt ahornsirup lidt efter lidt for at opnå den rette konsistens. Det kommer meget an på hvilken peanutbutter man bruger, hvor meget ahormsirup der skal til.

Blanden skal nogenlunde se sådan ud:

Form “dejen” til så mange peanutbutter cups du har lavet forme til. Form dem sådan:

Smelt så de resterende 200g chokolade om tag muffinsformene ud af køleskabet/fryseren. Kom peanutbutter dejen i hvert cup og hæld chokolade over så det dækker. Tag gerne og afslut med at drysse havsalt over dem, og stil dem så i køleskabet.

Efter ikke særlig lang tid er de færdige og så kan du spise løs!

Værsgo!

Josefine

One Comment

  1. Hej, jeg fandt helt tilfældigt din side her i dag. Fine opskrifter synes jeg, men du har da holdt noget af en pause – er du holdt helt op? Og så bør du altså komme ind på FB. Håber du vender tilbage med flere opskrifter og måske du også kan finde inspiration ovre hos mig. God weekend.

Skriv et svar til Secrets & Leeks Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.