Sarah Bernardt Kager

Lækre makroner, med chokolade mousse og et lag chokolade.

Der bliver omkring 20 kager.

Ingredienser:

Start med at lave opskriften på makroner som du finder her.

Chokolademousse:

  • 250 ml alpro piskbar
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 100g mørk vegansk chokolade*

* Jeg foretrækker den billige fra Rema 1000

Overtræk:

  • 200g mørk vegansk chokolade

Sådan gør du:

  1. Smelt din chokolade, enten over vandbad eller gradvist i microbølgeovnen.
  2. Pisk din veganske fløde til den er helt fast. (Kom gerne lidt citronsaft i, for at hjælpe den på vej)
  3. Tilsæt
  4. Kom den smeltede chokolade ned i skålen med piskefløden.
  5. Pisk indtil massen er ensartet. (Skrab gerne siderne ned med en dejskraber)
  6. Kom en spiseskefuld chokolademousse på bunden af dine makroner.
  7. Stil dine makroner på køl i min 2 timer, eller 30-60 min i fryseren hvis du har plads. Dette fungerer bedst.
    Tip: Hvis der er lidt chokolademousse tilbage, så kom det i en skål og nyd det senere.

8. Smelt chokoladen til overtrækket og dæk chokolademoussen på makronerne på dem alle. Stil dem på køl i min. 30 min.


Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.