Tynde pandekager

Traditionelle tynde pandekager, med sprød kant, eller crêpes, som de er bedre kendt som.

Der bliver ca. 10 pandekager

Ingredienser:

  • 250g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk olie
  • 1 knsp salt
  • 6 dl plantemælk

Sådan gør du:

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål
  2. Kom olie og plantemælken i og pisk dejen sammen med et piskeris
  3. Lad dejen hvile i 10-30 min.
  4. Varm en pande op til medium varme.
  5. Kom en smule smør på panden og fordel det rundt.
  6. Hæl dej på panden og drej panden, så dejen fordeles rundt i hele pandens bund.
  7. Når pandekagen er færdigbagt hele vejen igennem, vender du den med en paletkniv.
  8. Hold øje med undersiden af pandekagen, og tag den af, når den er blevet gylden.
  9. Gentag dette med alle 10 pandekager og server med sukker, is, marmelade, vegansk nutella eller frisk frugt.

Bon Appétit

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.