Snickers “flødeis”

Lækker flødeis der smager som en snickers bar. Den er cremet og blød, med lækre sprøde chokolade- og peanutstykker. Det er en fantastisk dessert til når der kommer gæster, eller bare hvis du har lyst til skøn is. Den tager kun 10 min at lave, hvilket er et kæmpe plus. Vi er vilde med den hjemme hos os, og vi kan slet ikke få nok, hvilket jeg heller ikke tror, at du vil kunne.

Der bliver til ca. 8 personer

Ingredienser:

  • 500 ml. Alpro piskbar (2 brikker)
  • 275g crunchy peanutbutter
  • 1 dåse kondenseret kokosmælk*
  • 100g hakket vegansk chokolade
  • 1 spsk. citronsaft

* Kan købes i føtex, bilka og på nettet – se billede nedenfor.

Sådan gør du:

  1. Hak chokoladen i mindre stykker.
  2. Bland peanutbutteren og den kondenserede kokosmælk i en skål.
  3. Find en større skål og pisk fløden med en el-mixer 1 minut og kom så citronsaften i og pisk indtil skummet er stift. (Dette hjælper med at gøre fløden mere fast)
  4. Kom peanutbutterblandingen i fløden, og rør godt rundt med en dejskraber. Vær forsigtig så du ikke ødelægger flødens luftighed.
  5. Tilsæt det hakkede chokolade og bland endnu engang.
  6. Kom blanden i en skål, fad, franskbrødsform, eller portionsanret i mindre skåle.
  7. Stil på frys i minimum 4 timer.
  8. Tag det ud af fryseren 10-15 min før servering, alt efter størrelsen på skålen/formene.
  9. Server gerne med frisk frugt, eller bare som den er.

Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

4 Comments

  1. Hejsa
    Det lyder lækkert. Jeg skal lige vide.. skal man ikke piske fløden mere efter citronsaften er kommet i eller misforstår jeg noget?

    • Hej Maiken. Citronen hjælper med at gøre skummet stift. Så tilsæt citron efter du har pisket lidt, og så pisk indtil det er stift. Jeg håber det giver mening!

  2. Jeg har en ismaskine og tænker at lave isen på den. Har du prøvet det ? Her tænker jeg på om man ødelægger flødens konsistens og luftigehed, når ismaskinen hele tiden rører rundt, efter man har pisket og blandet det hele

Skriv et svar til Marco Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.