Mit valg

Velkommen til Planteparadiset!

Mit navn er Josefine, og jeg står bag denne veganske blog. Jeg blev selv veganer i maj 2016, og har siden hen lært rigtig meget om det at være veganer og hvad det indebærer.
Jeg er selv opvokset på en standart kost med alt hvad det indebar, og jeg havde egentlig aldrig i min vildeste fantasi troet, at jeg nogensinde ville blive veganer .
Da jeg i maj 2016, begyndte at lære om veganisme var det noget jeg faldt over i en søgning efter en kur/livsstilsændring, der kunne hjælpe mig af med nogle ret stædige kilo, som jeg havde tilegnet mig de sidste par år. Da jeg hørte om veganisme, blev jeg egentlig ret interesseret, da jeg ikke vidste meget om det og slet ikke have troet, at det kunne være direkte sundt. Jeg begynder at undersøge sagen nærmere, og som jeg efterhånden lærte mere om det, blev jeg endnu mere nysgerrig. Jeg skulle dog igennem nogle tårer, efter den etiske del af veganismen kom frem, men det ville jeg ikke have været foruden, da det for mig er en stor del af mit valg. Jeg tog selv springet rimelig hurtigt, da jeg ikke længere havde lyst til at indtage nogle former for animalsk mad, selvom jeg dog ser mange der gør det over længere tid, hvilket mange også råder en til. Anyways! Jeg blev veganer, og jeg elsker at eksperimenterer med mad og finde på nye ting. Jeg vil derfor virkelig gerne dele dette med jer, og måske hjælpe nogle af jer til at blive mere informeret omkring den verden vi lever i, og de skyklapper de fleste af os bliver opdraget med.

Jeg har lavet en side med henvisninger, kilder mm. hvor du kan finde gode, inspirerende dokumentar (gab, det lyder kedeligt, men tro mig, det er det ikke!), youtube-videoer, bøger osv. Listen bliver opdateret med tiden.
Der udover har jeg lavet en liste med andre veganske blogs, som også har en masse lækre opskrifter du kan bruge. Denne liste bliver også opdateret med tiden.

Lidt om mig

Jeg er 28 år, lærer og mor til L på 6 år. Jeg bor sammen med min kæreste og søn i Esbjerg, hvor vi elsker at lave nyt og spændende mad sammen. Jeg arbejder til daglig som lærer, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg er indbegrebet af “familie menneske”, og inviterer altid gerne familie og venner hjem til en omgang mad med medfølelse.

Jeg håber at I kan bruge denne blog til noget nyttigt, og i er altid velkommen til at smide en kommentar.