Der bliver til 3-4 personer
Ingredienser:
- 1 stort løg
- 3-5 fede hvidløg
- 250g røde linser
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dåse kokosmælk light
- 6 dl vand
- 2 grøntsagsbouillon
- 2 tsk garam masala
- 1 tsk karry
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk spidskommen
- ½ tsk salt
- Friskkværnet peber
- En smule olie til stegning (du kan også bare bruge en smule vand)
Sådan gør du:
- Hak løg og hvidløg og kom det i en gryde med olien
- Efter et par minutter tilsætter du krydderierne og lader dem svitse af
- Kom dåsen med tomater og kokosmælk i gryden og fyld hver dåse med vand og kom i gryden. Sådan sikre du sig at alt er kommet ud. Det svarer også til det vand der skal i gryden.
- Skyl og dræn linserne og kom dem i gryden sammen med bouillon terningerne.
- Bring gryden i kog og skru ned for varmen så den simre.
- Lad den simre i 15-20 min. Rør godt imens, så linserne ikke sætter sig fast i bunden.
- Kog evt. ris i denne tid.
- Server retten med ris, raita, brød eller hvad du foretrækker.
Velbekomme