Naturli kødFRIsovs

Lækker kødFRIsovs, som er et kæmpe hit hjemme hos os. Den ryger altid lige ned.

Der bliver til 2-3 personer

Ingredienser:

  • 1 pakke Naturli Minced
  • 3-5 fed hvidløg (Det kommer an på hvor glad du er for hvidløg.)
  • 3 gulerødder
  • 1 løg
  • ½ dåse hakket tomater
  • 2 grøntsagsbuillonterninger
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 dl vand
  • Olie eller plantemargarine til stegning
  • 300g pasta (vær opmærksom på, at det skal være uden æg)
Det er denne minced, der skal bruges.

Sådan gør du:

  1. Sæt letsaltet vand til at koge til pastaen. Når det koger, så kom din pasta i. Følg kogetiden på den pakke pasta du har købt.
  2. Mens pastaen koger, kan vi lave sovsen.
  3. Skær løg i små tern, og riv dine gulerødder på et rivejern.
  4. Du kan enten presse hvidløgene i en hvidløgpresser, eller finhakke dem. Det er op til dig.
  5. Kom en smule fedtstof i en pande og tænd på medium varme.
  6. Svits de hakkede løg et par minutter og tilsæt hvidløg.
  7. Efter nogle minutter, kommer du din Minced ned i panden. Rør godt rundt.
  8. Tilsæt vand, den halve dåse hakkede tomater, gulerod, samt bouillonterningerne. Smuldre terningerne godt, så du er sikker på, at de bliver opløst.
  9. Lad det simre min. 5 minutter
  10. Tilsæt salt og peber.
  11. Smag gerne til og tilsæt eventuelt mere salt og peber.
  12. Når pastaen er kogt færdig, hældes vandet fra og du er klar til at servere.
  13. Server gerne med hvidløgsflutes, salat eller andet.

Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.