Lækker kødFRIsovs, som er et kæmpe hit hjemme hos os. Den ryger altid lige ned.
Der bliver til 2-3 personer
Ingredienser:
- 1 pakke Naturli Minced
- 3-5 fed hvidløg (Det kommer an på hvor glad du er for hvidløg.)
- 3 gulerødder
- 1 løg
- ½ dåse hakket tomater
- 2 grøntsagsbuillonterninger
- ½ tsk salt
- ½ tsk peber
- 1 dl vand
- Olie eller plantemargarine til stegning
- 300g pasta (vær opmærksom på, at det skal være uden æg)
Sådan gør du:
- Sæt letsaltet vand til at koge til pastaen. Når det koger, så kom din pasta i. Følg kogetiden på den pakke pasta du har købt.
- Mens pastaen koger, kan vi lave sovsen.
- Skær løg i små tern, og riv dine gulerødder på et rivejern.
- Du kan enten presse hvidløgene i en hvidløgpresser, eller finhakke dem. Det er op til dig.
- Kom en smule fedtstof i en pande og tænd på medium varme.
- Svits de hakkede løg et par minutter og tilsæt hvidløg.
- Efter nogle minutter, kommer du din Minced ned i panden. Rør godt rundt.
- Tilsæt vand, den halve dåse hakkede tomater, gulerod, samt bouillonterningerne. Smuldre terningerne godt, så du er sikker på, at de bliver opløst.
- Lad det simre min. 5 minutter
- Tilsæt salt og peber.
- Smag gerne til og tilsæt eventuelt mere salt og peber.
- Når pastaen er kogt færdig, hældes vandet fra og du er klar til at servere.
- Server gerne med hvidløgsflutes, salat eller andet.
Velbekomme!