Disse lækre chokolade småkager er fyldt med chokoladestykker og har en kerne af lækker biscoff spread. Hvad mere kunne man ønske sig i en småkage?
Der bliver 10 cookies
Ingredienser:
- 250g mel
- 100g vegan block
- 150g brun farin
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. natron
- 1 tsk. bagepulver
- 25g kakaopulver
- 75 ml. plantemælk
- 100g chokolade knapper/hakket chokolade
- 100g Biscoff spread
Sådan gør du:
- Med to skeer laver du 10 små kugler af biscoff spread, og kommer dem på en tallerken eller i et fad.
- Stil dem i fryseren i minimum 30 min. og tag din vegan block ud fra køleskabet, så den kan blive blød.
- Pisk smør med en el-mixer
- Tilsæt brun farin og mælk og pisk igen
- Tilsæt mel, natron, bagepulver, vaniljesukker, kakaopulver og pisk igen
- Tilsæt chokoladeknapperne og vend dejen til den er inkorporeret.
- Rul dejen sammen til kugler ca. 10 stk. og kom dem på en tallerken. (Vej gerne dejen og del vægten med 10, så dine småkager bliver så ensartet som muligt)
- Tag dine frosne biscoff stykker ud af fryseren.
- Kom biscoff stykkerne ind i midten af småkagekuglerne og rul dem runde.
- Placer dem på en tallerken eller i en beholder med bagepapir under, så de ikke fryser fast.
- Kom dem ind i fryseren i min. 2 timer.
- Opvarm din ovn til 180 grader varmluft.
- Gør en bageplade klar med bagepapir og kom kuglerne over på bagepapiret
- Bag dine småkager i 12-15 min.
- Lad dem køle af på bagepladen i minimum 30 min.
Tip: Tag kun de småkager ud, som du vil lave. De kan holde sig i 3 måneder på frys, og så kan du altid tage én eller to småkager ud af gangen og nyde dem friskbagte.
Velbekomme!