Cremet aspargessuppe
Vinter er suppevejr, og jeg elsker aspargessuppe. Det er en virkelig lækker, men nem suppe der smager fantastisk!
Til 4. personer.
Ingredienser:
- 4 dåser aspargessnitter
- 3 bouillon terninger
- 1 brik vegansk fløde (250ml)
- 60g plantemargarine
- 8 spsk. hvedemel
- 4 dl vand
- Friskkværnet peber
- 1 tsk. salt
Sådan gør du:
- Start med at koge de 5 dl vand og kom dem i en skål med de 3 bouillonterninger og rør godt undt til de er opløst.
- Hæld alt væden fra de 4 dåser asparges i en skål og kom to af dåsernes aspargessnitter i en anden skål (eller flere hvis du ønsker).
- I en gryde kommer du plantemargarinen i og smelter den.
- Kom så de 8 spsk. hvedemel i og rør godt rundt til det sidder sammen.
- Tilsæt aspargesvæden i og pisk det godt så det bliver en ensartet masse. Kom så boullionvandet i og rør godt rundt.
- Derefter tilsætter du fløden, salt og peber og rører godt rundt.
- skal gerne op at koge og så kan du komme aspargessnitterne i og lad den simre i et par minutter. Smag til, og tilsæt evt. mere salt og peber efter smag.
Server gerne med brød og evt. veganske kødFRI boller.
Bon Appétit
One Comment