Bearnaise a’la Vegan

Lækker vegansk bearnaise sovs!

Portionen er til 4-6 personer.

Ingredienser:

  • 50g vegansk smør eller margarine
  • 1 dl hvedemel
  • 2,5 dl vand
  • 2 dl plantemælk
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 2 spsk bearnaise essens
  • 2 spsk estragon
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk sukker
  • 0,5 tsk salt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Start med at smelte smørret i en gryde, ved middelvarme.
  2. Når smøren er smeltet tilsættes melet og det piskes sammen til det klumper.
  3. Tilsæt de 2,5 dl vand og pisk godt. Alle klumper skal være væk og sovsen begynder at tykne.
  4. Tilsæt de 2 dl plantemælk, bouillonterningen og gurkemeje. Rør godt rundt så sovsen er ensartet.
  5. Skru ned for varmen.
  6. Tilsæt derefter de 2 spsk. bearnaise essens, estragon, salt, peber og sukker.
  7. Smag den til.

Bon Appétit

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.