Blondie Muffins med Chokoladestykker

Disse muffins er luftige, lækre og hurtige at lave. Perfekte som de er, med chokoladestykker og lige til at spise.

Der bliver omkring 22-25 muffins

Ingredienser:

  • 250g hvedemel
  • 250g sukker
  • 150g æblemos
  • 50g plantesmør
  • 2 dl plantemælk
  • 3 tsk bagepulver
  • 3 tsk. vaniljesukker
  • 100-150g chokoladeknapper eller hakket vegansk chokolade

Sådan gør du:

Start med at tænde ovnen på 180 grader og gør muffinsformene klar. Det fungerer bedst hvis du har en muffinform, hvilket hjælper dem med at holde formen og ikke flyde ud.
Kom æblemos og sukker i en skål og bland det med et piskeris. Kom derefter smeltet margarine og plantemælk i, og pisk godt. Kom så mel, vaniljesukker og bagepulver i og rør godt til dejen næsten er ensartet. Der må gerne være små klumper. Kom chokoladeknapperne i og rør en sidste gang. Kom dejen i muffinsformene og bag dem ved 180 grader i 12-15 min.

Bon Appétit

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.