Butter Bean Brownie

Lækre brownies, lavet på butter beans/lima bønner, som smager fantastisk, og ikke gør så ondt på samvittigheden.

Der bliver ca. 10-12 brownies

Ingredienser:

  • 1 dåse butter beans, ca 240g
  • 1 moden banan
  • 60g mandelmel eller 60g havregryn havregryn*
  • 100g sukker
  • 75 ml. olie
  • 4 spsk. kakaopulver
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • ½ tsk. salt
  • 50-100g hakket mørk chokolade

* Hvis du bruger havregryn, så tilsæt ½ dl plantemælk.

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Klargør muffinsformene. Det hjælper at have en metal muffin form. som du kan komme dine papirmuffins forme ned i. Det hjælper dem med at holde formen, og forhindre dem i at flyde ud.
  3. Dræn og skyl bønnerne godt igennem
  4. Hak chokoladen i mindre stykker.
  5. Kom alle de våde ingredienser, samt bønner i en foodprocessor og bland.
  6. Tilsæt resten af ingredienserne udover halvdelen af det hakkede chokolade.
  7. “Blend” indtil massen er ensartet.
  8. Fordel dejen ud i muffinsformene.
  9. Fordel resten af det hakkede chokolade på alle muffins.
  10. Bag dem ved 15-20 min.

Lad dem køle ned og du kan servere dem. Gerne med vegansk vaniljeis og friske bær.

Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.