Chocolate Chip Cookies med Biscoff

Disse lækre chokolade småkager er fyldt med chokoladestykker og har en kerne af lækker biscoff spread. Hvad mere kunne man ønske sig i en småkage?

Der bliver 10 cookies

Ingredienser:

  • 250g mel
  • 100g vegan block
  • 150g brun farin
  • 2 tsk. vaniljesukker 
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • 25g kakaopulver
  • 75 ml. plantemælk
  • 100g chokolade knapper/hakket chokolade
  • 100g Biscoff spread

Sådan gør du:

  1. Med to skeer laver du 10 små kugler af biscoff spread, og kommer dem på en tallerken eller i et fad.
  2. Stil dem i fryseren i minimum 30 min. og tag din vegan block ud fra køleskabet, så den kan blive blød.
  3. Pisk smør med en el-mixer
  4. Tilsæt brun farin og mælk og pisk igen
  5. Tilsæt mel, natron, bagepulver, vaniljesukker, kakaopulver og pisk igen
  6. Tilsæt chokoladeknapperne og vend dejen til den er inkorporeret.
  7. Rul dejen sammen til kugler ca. 10 stk. og kom dem på en tallerken. (Vej gerne dejen og del vægten med 10, så dine småkager bliver så ensartet som muligt)
  8. Tag dine frosne biscoff stykker ud af fryseren.
  9. Kom biscoff stykkerne ind i midten af småkagekuglerne og rul dem runde.
  10. Placer dem på en tallerken eller i en beholder med bagepapir under, så de ikke fryser fast.
  11. Kom dem ind i fryseren i min. 2 timer.
  12. Opvarm din ovn til 180 grader varmluft.
  13. Gør en bageplade klar med bagepapir og kom kuglerne over på bagepapiret
  14. Bag dine småkager i 12-15 min.
  15. Lad dem køle af på bagepladen i minimum 30 min.

Tip: Tag kun de småkager ud, som du vil lave. De kan holde sig i 3 måneder på frys, og så kan du altid tage én eller to småkager ud af gangen og nyde dem friskbagte.

Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.