Chokolade smørcreme

Lækker blød chokolade smørcreme der passer til alle typer kager.

Der bliver til omkring 16 cupcakes eller en hel kage.

Ingredienser:

  • 200g vegan blok
  • 50g kakaopulver
  • 350g flormelis
  • 2-3 spsk. plantemælk

Sådan gør du:

  1. Lad din vegan blok stå i stuetemperatur i omkring 30 min.
  2. Pisk den med en el-mixer eller en k-spade hvis du bruger en røremaskine.
  3. Den skal piskes i omkring 2-5 min, for at opnå en luftig konsistens.
  4. Tilsæt halvdelen af din flormelis gennem en si for at undgå klumper.
  5. Pisk igen indtil alt din flormelis er indarbejdet.
  6. Tilsæt den sidste del af din flormelis, samt kakaopulver og pisk igen.
  7. Skrab gerne kanterne ned med en dejskraber for at sikre at alt kommer med.
  8. Tilsæt nu 2 spsk. plantemælk (hellere for lidt end for meget)
  9. Pisk omkring 2-5 minutter.
  10. Hvis smørcremen stadig er for tyk, så tilsæt endnu en spiseskefuld plantemælk.
  11. Kom den i en sprøjtepose med ønskede tyl og dekorer som du ønsker.

Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.