Lækker blød chokolade smørcreme der passer til alle typer kager.
Der bliver til omkring 16 cupcakes eller en hel kage.
Ingredienser:
- 200g vegan blok
- 50g kakaopulver
- 350g flormelis
- 2-3 spsk. plantemælk
Sådan gør du:
- Lad din vegan blok stå i stuetemperatur i omkring 30 min.
- Pisk den med en el-mixer eller en k-spade hvis du bruger en røremaskine.
- Den skal piskes i omkring 2-5 min, for at opnå en luftig konsistens.
- Tilsæt halvdelen af din flormelis gennem en si for at undgå klumper.
- Pisk igen indtil alt din flormelis er indarbejdet.
- Tilsæt den sidste del af din flormelis, samt kakaopulver og pisk igen.
- Skrab gerne kanterne ned med en dejskraber for at sikre at alt kommer med.
- Tilsæt nu 2 spsk. plantemælk (hellere for lidt end for meget)
- Pisk omkring 2-5 minutter.
- Hvis smørcremen stadig er for tyk, så tilsæt endnu en spiseskefuld plantemælk.
- Kom den i en sprøjtepose med ønskede tyl og dekorer som du ønsker.
Velbekomme!