De dovne fastelavnsboller

Super lækre og nemme fastelavnsboller som smager helt som gammeldags fastelavnsboller.

Der bliver 8 fastelavnsboller

Ingredienser:

Dejen:

  • 1 pakke butterdej

Indhold:

  • 100g vegansk chokolade eller 100g nougat.

Cremen:

  • 1 brev kagecreme fra Dr. Oetker
  • 2 dl plantemælk
  • 1 brik alpro piskbar

Glasur:

  • 100g flormelis
  • 2-3 spsk. vand

Sådan gør du:

Se her i videoen, hvordan jeg laver de lækre fastelavnsboller.

  1. Tænd din ovn på 200 grader.
  2. Gør en bageplade klar med bagepapir
  3. Skær din butterdej ud i 8 lige store firkanter.
  4. Kom et stykke chokolade på hver firkant og fold siderne ind på midten.
  5. Placer alle 8 boller på bagepladen
  6. Bag bollerne i 12-14 min til de er gyldne.
  7. Lad dem køle og lav cremen imens.
  8. Bland et brev kagecreme sammen med plantemælken og sæt til side.
  9. Pisk din alpro med en elmixer til den er fast (Tilsæt gerne lidt citronsaft for at hjælpe den)
  10. Kom din kagecreme ned til fløden og pisk til massen er ensartet.
  11. I en lille skål blander du din glasur. (Tilsæt kakaopulver hvis du ønsker chokoladeglasur)
  12. Skær alle bollerne op, næsten hele vejen.
  13. Kom cremen i en sprøjtepose
  14. Kom kagecreme ind i alle fastelavnsbollerne
  15. Pynt med en smule glasur og evt. lidt krymmel.

Bon Appétit!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.