Lækre makroner, med chokolade mousse og et lag chokolade.
Der bliver omkring 20 kager.
Ingredienser:
Start med at lave opskriften på makroner som du finder her.
Chokolademousse:
- 250 ml alpro piskbar
- 1 tsk. vaniljesukker
- 100g mørk vegansk chokolade*
* Jeg foretrækker den billige fra Rema 1000
Overtræk:
- 200g mørk vegansk chokolade
Sådan gør du:
- Smelt din chokolade, enten over vandbad eller gradvist i microbølgeovnen.
- Pisk din veganske fløde til den er helt fast. (Kom gerne lidt citronsaft i, for at hjælpe den på vej)
- Tilsæt
- Kom den smeltede chokolade ned i skålen med piskefløden.
- Pisk indtil massen er ensartet. (Skrab gerne siderne ned med en dejskraber)
- Kom en spiseskefuld chokolademousse på bunden af dine makroner.
- Stil dine makroner på køl i min 2 timer, eller 30-60 min i fryseren hvis du har plads. Dette fungerer bedst.
Tip: Hvis der er lidt chokolademousse tilbage, så kom det i en skål og nyd det senere.
8. Smelt chokoladen til overtrækket og dæk chokolademoussen på makronerne på dem alle. Stil dem på køl i min. 30 min.
Velbekomme!


One Comment