Denne opskrift er perfekt til de dovne dage, eller de dage hvor det skal gå ekstra stærkt. Vi har snydt lidt, men det er smagen bestemt ikke dårligere af.
Der bliver ca. 8-10 kanelsnegle.
Ingredienser:
- 1 pakke færdiglavet pizzadej eller butterdej (de er oftest veganske, men tjek ingredienserne)
- 150g brun farin
- 75g vegansk smør
- 2 tsk. kanel
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft og klargør en bageplade med bagepapir.
- Bland smør, brun farin og kanel i en skål til du opnår en ensartet masse.
- Rul din dej ud og smør den med smørblandingen.
- Rul så din dej sammen på den lange led, gerne så tæt du kan.
- Skær dine kanelsnegle ud med ca. 1½-2 cm mellemrum.
- Placer dem på din bageplade og bag dem i 10-12 minutter.
- Lad dem køle ned inde du serverer dem. Pynt dem evt. med glasur og server!
Tip: Du kan også komme dine kanelsnegle i et ildfastfad og lave en kanelsneglekage i stedet for.
Bon Appétit!