Denne kartoffelsalat er den hurtigste og nemmeste man kan lave, og den går ikke ned på kvalitet! Den tager ikke mere end 10 min, og du behøver ikke skrælle, koge, skære og nedkøle kartofler hele dagen i forvejen.
Til ca. 4 personer
Ingredienser:
- 2 glas kartofler (2 x 425 ca.)
- 2 små løg
- 500 ml vegansk cremefraiche eller vegansk yoghurt.
- 1,5 spsk karry
- 1 tsk basilikum
- 1 tsk hvidløgspulver
- 0,5 tsk salt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du:
Start med at dræne de to glas for vand og hæld kartoflerne ud på køkkenrulle og kom køkken rulle henover dem, de skal nemlig gerne være lidt tørre og mindre våde så dressingen hænger bedre ved.
Mens de ligger kan du blande dressingen sammen, og hakke løgene og komme i. Det er forskelligt fra mærke til mærke hvor stræk karry er, så kom lidt i efter lidt og smag selv til.
Find en æggedeler frem, ja selvom du ikke spiser æg, kan den godt være nyttig!
Del så kartoflerne i æggedeleren og kom dem op i skålen med dressingen.
Alle stykkerne bliver lige store, uden du behøver arbejde særlig hårdt for det. Det er så nemt, og så hurtigt. Nogle af kartoflerne er så små at man kan gøre det to af gangen.
Bland så kartofler og dressing godt sammen, og så er du færdig. Se dét var nemt!
God fornøjelse!
I appreciate, cause I discovered exactly what I was having a look for.
You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day.
Bye