Luftige pandekager

Disse pandekager er de mest luftige jeg nogensinde har lavet. De er tykke, mættende, virkelig fluffy og super nemme at lave!

Der bliver ca. 10 pandekager

Ingredienser:

  • 2 dl plantemælk
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 lille banan / ½ af en stor banan
  • 180g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 2 tsk. vaniljesukker

Sådan gør du:

  1. I en lille skål kommer du plantemælken og æblecidereddiken i.
  2. Mos bananen på en tallerken.
  3. Tænd din non-stick pande på medium varme.
  4. I en større skål vejer du mel af, og kommer natron, bagepulver og vaniljesukker i.
  5. Rør godt rundt i mel blandingen.
  6. Kom banan og plantemælken i skålen og rør stille rundt.
  7. Vi vil gerne bibeholde den luftige dej, så den må ikke overpiskes.
  8. Der kan laves 2-3 pandekager på panden af gangen.
  9. Jeg bruger omkring 2 spsk. dej til én pandekage og prøver at forme den rund.
  10. Vend pandekagerne når siderne er begyndt at se færdige ud, og der kommer bobler på toppen.
  11. Server med vegansk nutella, marmelade, frisk frugt, sirup eller andet.

Bon Appétit

“It’s so fluffy I’m gonna diiiiie”

Josefine Oehlenschlæger

One Comment

  1. Det er virkelig de bedste, små pandekager jeg har smagt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.