Disse pandekager er de mest luftige jeg nogensinde har lavet. De er tykke, mættende, virkelig fluffy og super nemme at lave!
Der bliver ca. 10 pandekager
Ingredienser:
- 2 dl plantemælk
- 1 spsk. æblecidereddike
- 1 lille banan / ½ af en stor banan
- 180g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
- 2 tsk. vaniljesukker
Sådan gør du:
- I en lille skål kommer du plantemælken og æblecidereddiken i.
- Mos bananen på en tallerken.
- Tænd din non-stick pande på medium varme.
- I en større skål vejer du mel af, og kommer natron, bagepulver og vaniljesukker i.
- Rør godt rundt i mel blandingen.
- Kom banan og plantemælken i skålen og rør stille rundt.
- Vi vil gerne bibeholde den luftige dej, så den må ikke overpiskes.
- Der kan laves 2-3 pandekager på panden af gangen.
- Jeg bruger omkring 2 spsk. dej til én pandekage og prøver at forme den rund.
- Vend pandekagerne når siderne er begyndt at se færdige ud, og der kommer bobler på toppen.
- Server med vegansk nutella, marmelade, frisk frugt, sirup eller andet.
Bon Appétit
Det er virkelig de bedste, små pandekager jeg har smagt 🙂