Dette er en lækker, cremet ret, som er nem at lave. Den er super børnevenlig og en favorit ved min søn.
Der bliver til 3-4 personer
Ingredienser:
- 3 dl cashewnødder
- 2,5 dl vand
- 1,5 dl gærflager
- 2 spsk citronsaft
- 2 fed hvidløg
- 1 knsp røget paprika
- 2 tsk gurkemeje
- 1 tsk dijon sennep
- 1 tsk løgpulver
- 1 tsk salt
- Friskkværnet peber
- 400g suppehorn/makaroni
Sådan gør du:
- Sæt dine cashewnødder i blød. De skal stå i vand i minimum to timer.
- Når der er gået minimum to timer så dræn og skyl cashewnødderne.
- Sæt en gryde til at koge med letsaltet vand.
- Når den koger, kan du komme dine suppehorn/makaroni i. Kog efter posens anvisninger.
- Kom de drænede cashewnødder i en blender sammen med alle de resterende ingredienser.
- Blend det hele til sovsen er helt ensartet. Det kan tage flere minutter.
- Smag gerne til.
- Når dine suppehorn er færdigkogt, hælder du vandet fra.
- Hæld din cashew-sovs over supperhornene og rør godt rundt.
- Så er du klar til at servere.
Bon Appétit
Jeg har ikke kunnet finde fuldkornssuppehorn i et stykke tid, så jeg har købt alm. fuldkornspasta. Håber ikke det ødelægger retten
(Jeg spiser ikke så gerne hvid pasta)