Banan Muffins Med Chokolade

Disse er de bedste banan muffins jeg nogensinde har smagt, og vil virkelig gerne dele dem med jer, så I også kan sætte tænderne i disse lækre, luftige banan muffins!

Giver omkring 20-22 muffins

Ingredienser:

  • 475g mel
  • 2,25 dl plantemælk
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 3 modne bananer*
  • 2 dl olie
  • 150g sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk kanel
  • 2 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk salt
  • 100-200 g hakket mørkt vegansk chokolade**

*De må gerne være plettede og brune, da de så er sødest og blødest.

**Brug gerne veganske chokoladeknapper i stedet, helst bagestabile.

Sådan gør du:

Start med at tænd ovnen på 180 grader varmluft, og gør dine muffinsforme klar på en bageplade eller i en muffinform. Hæld plantemælken i en skål sammen med æblecidereddiken og stil det væk. I en stor skål blander du mel, sukker, bagepulver, natron, kanel, vaniljesukker og salt. Pisk det med et piskeris til det er godt blandet og uden klumper. Mos bananerne, og kom dem i skålen, sammen med olien og mælken. Bland dejen med piskeriset, men vær forsigtig da dejen ikke skal overpiskes og gerne på være lidt tyk og klumpet. Vend chokoladestykkerne i dejen og kom dejen i formene. De skal fyldes 2/3 op, og der bliver ca. 20-22 alt efter hvor store dine forme er. Bag dem i ovnen i 12-14 minutter, til de er gyldenbrune.

Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.