Iskaffe

Min seneste afhængighed falder på iskaffen! Jeg har aldrig fået iskaffe før jeg blev veganer, men selv min veninde som ikke er veganer fortrækker vegansk iskaffe, så jeg er ret sikker på, at denne vil falde i god jord hos de fleste.

Ingredienser:

  • 2 tsk instantkaffe
  • 2 spsk sirup**
  • 1-2 dl kogende vand
  • 2-3 dl Spir soya vanilje drik

** Hvis du ikke vil bruge sirup, kan du erstatte det med flydende sød. Der skal dog kun omkring ½ tsk i, ellers bliver det kvalmende sødt.

Sådan gør du:

Sæt dit vand til at koge og kom instanskaffen og siruppen i et kaffekrus. Når vandet er kogt laver du en lille kop kaffe i kruset, så den er ekstra stærk. Hvis du skal bruge kaffen med det samme så nøjes med mindre vand og kom derefter lidt isterninger i, for at køle kaffen ned. Laver du kaffen aftenen før, kan du hælde lidt mere vand i. Lad derefter kaffen køle ned i køleskabet. Når din kaffe er kold, kan du hælde den over i et større glas, eller som jeg, bruge en iskaffe beholder. Jeg har købt min ved Espresso House. Kom isterninger i, og fyld derefter op med Spie soya vanilje.

Nyd så din lækre iskaffe. Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.