Oliefri Pesto

Ingredienser:

  • 230g butterbeans/cannellini bønner
  • 4-5 håndfulde frisk basilikum
  • 60g pinjekerner
  • 4 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. gærflager
  • 1,5 dl. vand
  • 2-4 fede hvidløg
  • 1 tsk. salt

Sådan gør du:

  1. Rist pinjekernerne på en pande indtil de er gyldne.
  2. Kom alle ingredienser, udover halvdelen af pinjekerne i en blender
  3. Blend til massen er jævn og cremet.
  4. Smag gerne til og tilsæt mere salt, citron eller gærflager hvis du ønsker.
  5. Server med pasta, og top med de resterende pinjekerne og gerne cherry tomater.

Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.