Disse brownies er både sprøde og fudgy, og helt igennem lækre!
Der bliver 9-12 stykker.
Ingredienser
- 350g sukker
- 100g vegansk smør
- 75 ml plantemælk
- 175g hvedemel
- 50g kakaopulver
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. bagepulver
- 1 knsp. salt
- 150g chokoladeknapper/hakket chokolade (100g i kagen, 50g ovenpå)
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 180 grader og gør en form klar med bagepapir.
- Bland mel, vaniljesukker, kakaopulver, bagepulver og salt i en skål.
- Smelt smør og bland det sammen med sukkeret i en separat skål og bland godt rundt.
- Tilsæt plantemælk og smørblandingen til de tørre ingredienser og bland massen til den er ensartet.
- Tilsæt de 100g chokoladeknapper og vend dem ind i dejen.
- Pres dejen ned i formen og kom de resterende chokoladeknapper på toppen.
- Bag i 25-30 min.
- Lad dine brownies køle ned før du skærer dem.
- Server gerne med vaniljeis og friske bær, eller nyd den som den er.
Velbekomme!