Brownies

Disse brownies er både sprøde og fudgy, og helt igennem lækre!

Der bliver 9-12 stykker.

Ingredienser

  • 350g sukker
  • 100g vegansk smør
  • 75 ml plantemælk
  • 175g hvedemel
  • 50g kakaopulver
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knsp. salt
  • 150g chokoladeknapper/hakket chokolade (100g i kagen, 50g ovenpå)

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 180 grader og gør en form klar med bagepapir.
  2. Bland mel, vaniljesukker, kakaopulver, bagepulver og salt i en skål.
  3. Smelt smør og bland det sammen med sukkeret i en separat skål og bland godt rundt.
  4. Tilsæt plantemælk og smørblandingen til de tørre ingredienser og bland massen til den er ensartet.
  5. Tilsæt de 100g chokoladeknapper og vend dem ind i dejen.
  6. Pres dejen ned i formen og kom de resterende chokoladeknapper på toppen.
  7. Bag i 25-30 min.
  8. Lad dine brownies køle ned før du skærer dem.
  9. Server gerne med vaniljeis og friske bær, eller nyd den som den er.

Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.