Biscoff Cupcakes

Lækre luftige biscoff cupcakes med blød biscoff smørcreme.

Der bliver 12-14 cupcakes

Ingredienser:

Kagerne:

  • 125g sukker
  • 75g æblemos
  • 1 dl plantemælk
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 25g vegan block
  • 50g biscoff spread
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150g hvedemel

Smørcremen:

  • 100g vegan block
  • 150g flormelis
  • 75g biscoff spread
  • 1-2 spsk. plantemælk

Topping ideer:

  • Biscoff spread
  • Biscoff småkager

Sådan gør du:

Kagerne:

  1. Tænd din ovn på 180 grader varmluft, og gør dine muffinsforme klar.
  2. Smelt din smør, og bland plantemælken med æblecidereddiken
  3. Giv din biscoff spread omkring 10-15 sek. i mikroovnen, så den bliver blødere.
  4. Kom din sukker og æblemos i en skål og pisk det godt sammen med et piskeris.
  5. Kom smør, biscoff og plantemælksblandingen op i skålen, og pisk godt igen.
  6. Tilsæt mel og bland massen, til den er ensartet.
  7. Kom bagepulver og natron i skålen, og vend massen et par gange.
  8. Fordel dejen i dine muffinsforme. De skal fyldes halvt op.
  9. Bag dine muffins i omkring 12-14 minutter.
  10. Lad dem køle ned.

Smørcremen:

  1. Tag din vegan block og plantemælken ud af køleskabet i god tid så den er stuetemperatur.
  2. Giv din biscoff spread 10-15 sekunder i mikroovnen. (Det er meget vigtigt, at den ikke bliver varm, da den så vil ødelægge smørcremen)
  3. Pisk din vegan block i nogle minutter til den er mere luftig og bliver lidt lysere i farve.
  4. Sigt din flormelis, og tilsæt halvdelen af den. Pisk godt til massen er ensartet.
  5. Gentag med den sidste halvdel af flormelissen.
  6. Tilsæt biscoff cremen, og pisk igen til massen er ensartet.
  7. Tilsæt plantemælken lidt efter lidt, og stop når massen er luftig.
  8. Pynt dine cupcakes som ønsket, med en fin tyl, og top dem af mere biscoff spread og evt. en halv biscoff kage.
  9. Opbevar kagerne på køl og tag dem ud af køleskabet 20 min før servering.

Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.