Denne ret er super nem at lave og den er fuld af smag.
Der bliver til to personer
Ingredienser:
- 200-300g pasta
- 1 løg
- 4 fede hvidløg
- 1 glas soltørrede tomater
- 2 dl ærter
- 0,5 dl solsikkekerner eller pinjekerner
- En håndfuld frisk basilikum
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Sæt pastaen til at koge i en god mængde saltet vand. Følg kogeanvisningerne på den pakke pasta, som du har valgt.
- Tænd en pande på medium varme og hæld olien fra de soltørrede tomater ud på panden.
- Finhak løget og pres hvidløgene i en hvidløgspresser.
- Svits det af i olien i omkring 4-5 minutter.
- Mens det svitser kan du finhakke kerner og de soltørrede tomater.
- Kom med op i panden og svits det hele sammen.
- Kom ærter og basilikum i panden, samt salt og peber.
- Når pastaen er færdigkogt skal den blandes sammen i panden, så alle pastaskruer er dækket af de soltørrede tomater.
- Server eventuelt med brød og smørbar.
Bon Appétit!