Sarah Bernardt Kager

Lækre makroner, med chokolade mousse og et lag chokolade.

Der bliver omkring 20 kager.

Ingredienser:

Start med at lave opskriften på makroner som du finder her.

Chokolademousse:

  • 250 ml alpro piskbar
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 100g mørk vegansk chokolade*

* Jeg foretrækker den billige fra Rema 1000

Overtræk:

  • 200g mørk vegansk chokolade

Sådan gør du:

  1. Smelt din chokolade, enten over vandbad eller gradvist i microbølgeovnen.
  2. Pisk din veganske fløde til den er helt fast. (Kom gerne lidt citronsaft i, for at hjælpe den på vej)
  3. Tilsæt
  4. Kom den smeltede chokolade ned i skålen med piskefløden.
  5. Pisk indtil massen er ensartet. (Skrab gerne siderne ned med en dejskraber)
  6. Kom en spiseskefuld chokolademousse på bunden af dine makroner.
  7. Stil dine makroner på køl i min 2 timer, eller 30-60 min i fryseren hvis du har plads. Dette fungerer bedst.
    Tip: Hvis der er lidt chokolademousse tilbage, så kom det i en skål og nyd det senere.

8. Smelt chokoladen til overtrækket og dæk chokolademoussen på makronerne på dem alle. Stil dem på køl i min. 30 min.


Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

3 Comments

  1. Hej
    Hvilken vegansk chokolade fra Rema er det du referer til? Synes ikke jeg kan finde en der 100% uden spor af mælk….
    Men tak for opskriften på makroner, den bliver min lille allergiker glad for!
    Kh Line

    • “Indeholder spor af” er information til hyperallergikere og det gør ikke varen mindre Vegansk. Det er nemlig den billige der er vegansk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.