Der bliver mad til 2 personer.
Tid: 10 min.
Ingredienser:
- 250g nudler (vælg din favorit, jeg bruger soba eller ramen)
- 250g frone grøntsager
- Evt. sesam til topping.
“Sovsen”
- 2 tsk. karry pasta
- 6 tsk. soya sauce
- 3 tsk. risvinseddike/æblecidereddike
- 2 tsk. sirup
- ½ tsk. citronsaft
- 1 tsk. sesamolie*
*Kan undlades
Sådan gør du:
- Sæt en gryde med vand til at koge med lidt salt.
- Kom både nudler og grøntsager i.
- Lad det koge i omkring 5 min, alt efter hvilke nudler du har valgt. Se kogeanvisningen på pakken.
- I mens det koger, blander du alle ingredienserne til “sovsen” i en lille skål.
- Smag den til og tilsæt eventuelt mere af de forskellige ingredienser for at opnå ønskede smag.
- Når nudlerne er færdigkogte, dræner du gryden for vand og kommer “sovsen” over og rører rundt indtil alle nudler er dækket. Server med et drys sesam frø.
- Hvis du har lyst, kan du stege tofu, nuggets eller andet samtidig, og servere sammen med.
Værsgo’