Lækre sunde daddelbarre som er den perfekte snack.
Der bliver til omkring 8-10 portiner.
Ingredienser:
- 25 dadler uden sten
- 150g peanutbutter
- 100g havregryn*
- 150g mørk chokolade
- 50g peanuts
- Flagesalt
* Brug glutenfrie havregryn for en glutenfri version.
Sådan gør du:
- Kom bagepapir i en form ca. 20x20cm.
- Tilføj dadler, peanutbutter og havregryn til en foodprocessor og pulsér indtil massen er nogenlunde ensartet.
- Pres massen ned i bunden af din form så den er jævnt fordelt.
- Kom peanuts ovenpå og pres dem ned i massen.
- Stil formen på køl/frys.
- Smelt chokoladen enten i mikroovnen i små intervaller, eller over vandbad.
- Fordel chokoladen over daddelmassen og top med flagesalt.
- Stil massen på køl i omkring 10 min, og skær den så ud i mindre portioner.
Bon Appétit!