Lækre luftige biscoff cupcakes med blød biscoff smørcreme.
Der bliver 12-14 cupcakes
Ingredienser:
Kagerne:
- 125g sukker
- 75g æblemos
- 1 dl plantemælk
- 1 spsk. æblecidereddike
- 25g vegan block
- 50g biscoff spread
- 1 tsk. natron
- 1 tsk. bagepulver
- 150g hvedemel
Smørcremen:
- 100g vegan block
- 150g flormelis
- 75g biscoff spread
- 1-2 spsk. plantemælk
Topping ideer:
- Biscoff spread
- Biscoff småkager
Sådan gør du:
Kagerne:
- Tænd din ovn på 180 grader varmluft, og gør dine muffinsforme klar.
- Smelt din smør, og bland plantemælken med æblecidereddiken
- Giv din biscoff spread omkring 10-15 sek. i mikroovnen, så den bliver blødere.
- Kom din sukker og æblemos i en skål og pisk det godt sammen med et piskeris.
- Kom smør, biscoff og plantemælksblandingen op i skålen, og pisk godt igen.
- Tilsæt mel og bland massen, til den er ensartet.
- Kom bagepulver og natron i skålen, og vend massen et par gange.
- Fordel dejen i dine muffinsforme. De skal fyldes halvt op.
- Bag dine muffins i omkring 12-14 minutter.
- Lad dem køle ned.
Smørcremen:
- Tag din vegan block og plantemælken ud af køleskabet i god tid så den er stuetemperatur.
- Giv din biscoff spread 10-15 sekunder i mikroovnen. (Det er meget vigtigt, at den ikke bliver varm, da den så vil ødelægge smørcremen)
- Pisk din vegan block i nogle minutter til den er mere luftig og bliver lidt lysere i farve.
- Sigt din flormelis, og tilsæt halvdelen af den. Pisk godt til massen er ensartet.
- Gentag med den sidste halvdel af flormelissen.
- Tilsæt biscoff cremen, og pisk igen til massen er ensartet.
- Tilsæt plantemælken lidt efter lidt, og stop når massen er luftig.
- Pynt dine cupcakes som ønsket, med en fin tyl, og top dem af mere biscoff spread og evt. en halv biscoff kage.
- Opbevar kagerne på køl og tag dem ud af køleskabet 20 min før servering.
Velbekomme!
Rigtig god opskrift. Tusind tak!
Tusinde tak! ❤️