Der bliver en franskbrøds lignende kage.
Ingredienser:
- 250g mel
- 3 modne bananer
- 75g sukker
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
- 2 tsk. vaniljesukker
- 75 ml. olie
- 0.5 dl spsk. plantemælk (gerne soja)
- 2 tsk. æblecidereddike
- 1 knsp. salt
- 100-150g hakket chokolade eller chokoladeknapper
Sådan gør du:
- Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft
- Gør din franskbrødsform klar med enten bagepapir i bunden eller smør den med olie eller vegansk smør
- Hæld din plantemælk sammen med æblecidereddiken.
- Kom mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt i en skål og bland det godt.
- Mos bananerne og kom dem i skålen sammen med plantemælken og olien.
- Rør godt rundt. Dejen må gerne være lidt klumpet. Pas på med at overpiske.
- Tilsæt chokolade og rør rundt.
- Kom dejen i formen og bag den i omkring 40-50 min. (Tjek den med en tandstik eller andet og se om der kommer dej på. Den er færdig når der ikke sidder noget fast på tandstikken)
- Lad kagen køle ned, og server.
Velbekomme!