Banan Brød med Chokoladestykker

Der bliver en franskbrøds lignende kage.

Ingredienser:

  • 250g mel
  • 3 modne bananer
  • 75g sukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 75 ml. olie
  • 0.5 dl spsk. plantemælk (gerne soja)
  • 2 tsk. æblecidereddike
  • 1 knsp. salt
  • 100-150g hakket chokolade eller chokoladeknapper

Sådan gør du:

  1. Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft
  2. Gør din franskbrødsform klar med enten bagepapir i bunden eller smør den med olie eller vegansk smør
  3. Hæld din plantemælk sammen med æblecidereddiken.
  4. Kom mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt i en skål og bland det godt.
  5. Mos bananerne og kom dem i skålen sammen med plantemælken og olien.
  6. Rør godt rundt. Dejen må gerne være lidt klumpet. Pas på med at overpiske.
  7. Tilsæt chokolade og rør rundt.
  8. Kom dejen i formen og bag den i omkring 40-50 min. (Tjek den med en tandstik eller andet og se om der kommer dej på. Den er færdig når der ikke sidder noget fast på tandstikken)
  9. Lad kagen køle ned, og server.

Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.