Den perfekte dessert til middagen.
Der bliver til 3-4 portioner
Ingredienser:
- 250 ml alpro piskbar
- 10 dråber citronsaft
- 2 tsk. vaniljesukker
- 50g smeltet mørkt chokolade
- 60g peanutbutter
- 20g sirup
- Pynt fx kokosmel, hakket chokolade, friske bær mm.
Sådan gør du:
- Start med at smelt chokoladen over vandbad
- I en skål blander du peanutbutter og sirup til en jævn masse
- Gør 2 store skåle eller dybe tallerkner klar, samt en lille skål
- Find 3-4 glas frem som du vil servere desserten i.
- Pisk alproen og tilsæt de 10 dråber citronsaft efterhånden
- Kom de 2 tsk. vaniljesukker i.
- Når massen er fast fordeler du den i de tre skåle.
- Det skal ca. fordeles 40/40/20
- Så kommer du den smeltede chokolade i en af skålene med 40% og blander det godt
- Det samme gør du med peanutbutteren i den anden skål med 40%
11. Fordel så massen ud i serveringglassene.
12. Start med chokolade, så peanutbutter og den neutrale og top den med de ønskede pynt!
13. Stil i køleskabet i minimum 1 time.
Velbekomme!