Chokolademousse 2.0

Den perfekte dessert til middagen.

Der bliver til 3-4 portioner

Ingredienser:

  • 250 ml alpro piskbar
  • 10 dråber citronsaft
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 50g smeltet mørkt chokolade
  • 60g peanutbutter
  • 20g sirup
  • Pynt fx kokosmel, hakket chokolade, friske bær mm.

Sådan gør du:

  1. Start med at smelt chokoladen over vandbad
  2. I en skål blander du peanutbutter og sirup til en jævn masse
  3. Gør 2 store skåle eller dybe tallerkner klar, samt en lille skål
  4. Find 3-4 glas frem som du vil servere desserten i.
  5. Pisk alproen og tilsæt de 10 dråber citronsaft efterhånden
  6. Kom de 2 tsk. vaniljesukker i.
  7. Når massen er fast fordeler du den i de tre skåle.
  8. Det skal ca. fordeles 40/40/20
  9. Så kommer du den smeltede chokolade i en af skålene med 40% og blander det godt
  10. Det samme gør du med peanutbutteren i den anden skål med 40%
Det skal se sådan her ud.

11. Fordel så massen ud i serveringglassene.
12. Start med chokolade, så peanutbutter og den neutrale og top den med de ønskede pynt!
13. Stil i køleskabet i minimum 1 time.

Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.