Peanutbutter Chocolate Cookie

Der bliver omkring 10-15 cookies

Ingredienser:

  • 300g mel
  • 100g blød vegansk smør
  • 150g brun farin
  • 100g cremet peanutbutter
  • 2 tsk. Vaniljesukker 
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 75 ml. Plantemælk
  • 150-200g chokolade knapper/hakket chokolade*
  • Flagesalt/middelhavssalt som topping*

* Kan undlades

Sådan gør du:

  1. Opvarm din ovn til 180 grader varmluft
  2. Pisk smør med en el-mixer
  3. Tilsæt brun farin, peanutbutter og mælk og pisk igen
  4. Tilsæt mel, natron, bagepulver, vaniljesukker og pisk igen
  5. Tilsæt chokolade og vend dejen med en ske eller dejskraber til den er inkorporeret.
  6. Gør en bageplade klar med bagepapir
  7. Rul dejen sammen til kugler ca. 10-15 stk. og kom dem på bagepapiret.
  8. Drys lidt flagesalt, eller middelhavssalt på toppen.
  9. Bag dine småkager i 10-12 min. Og lad dem køle ned i minimum 30 min.

Bon Appétit!

Josefine Oehlenschlæger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.