Der bliver omkring 10-15 cookies
Ingredienser:
- 300g mel
- 100g vegan block
- 150g brun farin
- 100g cremet peanutbutter
- 2 tsk. Vaniljesukker
- 1 tsk. natron
- 1 tsk. Bagepulver
- 75 ml. Plantemælk
- 150-200g chokolade knapper/hakket chokolade*
- Flagesalt/middelhavssalt som topping*
* Kan undlades
Sådan gør du:
- Tag din vegan block ud fra køleskabet, så den kan blive blød
- Opvarm din ovn til 180 grader varmluft.
- Pisk smør med en el-mixer
- Tilsæt brun farin, peanutbutter og mælk og pisk igen
- Tilsæt mel, natron, bagepulver, vaniljesukker og pisk igen
- Tilsæt chokolade og vend dejen med en ske eller dejskraber til den er inkorporeret.
- Gør en bageplade klar med bagepapir
- Rul dejen sammen til kugler ca. 10-15 stk. og kom dem på bagepapiret.
- Drys lidt flagesalt, eller middelhavssalt på toppen.
- Bag dine småkager i 10-12 min. Og lad dem køle ned i minimum 30 min.
Bon Appétit!