Makroner

Lækre makroner, som er perfekte til Sarah Bernardt kager.

Der bliver omkring 20 makroner

Ingredienser:

  • 3 spsk aquafaba
  • 120g sukker
  • 90g mandelmel

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 150 grader.
  2. Gør en bageplade klar med bagepapir.
  3. Pisk din aquafaba til den er hvid og fast.
  4. Tilsæt sukker lidt efter lidt.
  5. Pisk indtil sukkeret er opløst i massen. (Dette kan godt tage et par minutter)
  6. TIlsæt mandelmel og pisk indtil massen er ensartet.
  7. Kom massen i en sprøjtepose og klip et hul på omkring 1-1½ cm.
  8. Sprøjt derefter makronerne ud på bagepladen. Du bestemmer selv størrelsen, men lidt større end en 5-krone er fint.
  9. Bag makronerne i 25-30 min.
  10. Lad dem køle godt af inden du tager dem af bagepapiret.

Nyd dem som de er, lav gammeldags æblekage eller mine lækre Sarah Bernardt kager.

Velbekomme!

Josefine Oehlenschlæger

4 Comments

  1. Hej Josefine,
    Ved du hvor længe, de kan holde sig – og hvordan de bør opbevares?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.